Навигация Форума
Вы должны войти, чтобы создавать сообщения и темы.

Це моє місто.

Страница 1 из 15Далее

Назва пісні української співачки Онуки.

Це моє місто лине

Це моє місто, де безліч протиріч
Це моє місто, що лиш за хвилини
Народжує ранок, лине одразу в ніч
(Я тобі даю, я тобі даю)
В ритмі зі мною пульсує
Раптом гальмує і хвилує тим
Інколи місто за мною сумує
Спокій дарує, бо тут є мій дім
---
В темі я буду показувати міські пейзажі мого міста. Хто хоче - може показувати пейзажі свого.
-------------
Вважайте, що це - віртуальна екскурсія.
Цукиеми, (仲裁人) GeRR_Ti, ⛩Инари Тенко Кюген. (狐 帝)> V фон Фокс⛩כְּרֻבִים #REBEL sheriff и 14 отреагировали на эту запись.
Цукиеми, (仲裁人) GeRR_Ti⛩Инари Тенко Кюген. (狐 帝)> V фон Фокс⛩כְּרֻבִים #REBEL sheriffRENХануман (五つ尾 )#REBEL☆gadget☆ #REBELSelenita.Удаленный пользовательсарасватиУдаленный пользовательцерераorion1Удаленный пользовательеретикkengokitsyneУдаленный пользовательУдаленный пользователь

Цукиеми, (仲裁人) GeRR_Ti, ⛩Инари Тенко Кюген. (狐 帝)> V фон Фокс⛩כְּרֻבִים #REBEL sheriff и 13 отреагировали на эту запись.
Цукиеми, (仲裁人) GeRR_Ti⛩Инари Тенко Кюген. (狐 帝)> V фон Фокс⛩כְּרֻבִים #REBEL sheriffRENХануман (五つ尾 )#REBEL☆gadget☆ #REBELSelenita.сарасватиУдаленный пользовательцерераorion1Удаленный пользовательеретикkengokitsyneУдаленный пользовательУдаленный пользователь

Цукиеми, (仲裁人) GeRR_Ti, ⛩Инари Тенко Кюген. (狐 帝)> V фон Фокс⛩כְּרֻבִים #REBEL sheriff и 13 отреагировали на эту запись.
Цукиеми, (仲裁人) GeRR_Ti⛩Инари Тенко Кюген. (狐 帝)> V фон Фокс⛩כְּרֻבִים #REBEL sheriffRENХануман (五つ尾 )#REBEL☆gadget☆ #REBELSelenita.сарасватиУдаленный пользовательцерераorion1Удаленный пользовательеретикkengokitsyneУдаленный пользовательУдаленный пользователь

Бабин яр

Цукиеми, (仲裁人) GeRR_Ti, ⛩Инари Тенко Кюген. (狐 帝)> V фон Фокс⛩כְּרֻבִים #REBEL sheriff и 14 отреагировали на эту запись.
Цукиеми, (仲裁人) GeRR_Ti⛩Инари Тенко Кюген. (狐 帝)> V фон Фокс⛩כְּרֻבִים #REBEL sheriffRENХануман (五つ尾 )#REBEL☆gadget☆ #REBELSelenita.Удаленный пользовательсарасватиУдаленный пользовательцерераorion1Удаленный пользовательеретикkengokitsyneУдаленный пользовательУдаленный пользователь

Цукиеми, (仲裁人) GeRR_Ti⛩Инари Тенко Кюген. (狐 帝)> V фон Фокс⛩כְּרֻבִים #REBEL sheriffRENХануман (五つ尾 )#REBEL☆gadget☆ #REBELУдаленный пользовательсарасватиУдаленный пользовательцерераorion1Удаленный пользовательеретикkengokitsyneУдаленный пользовательПандора ӏ Скорее Χωρίςδώρα, чем Πανδώρα ӏУдаленный пользователь

Контрактова. Чортове колесо.

Цукиеми, (仲裁人) GeRR_Ti⛩Инари Тенко Кюген. (狐 帝)> V фон Фокс⛩כְּרֻבִים #REBEL sheriffRENХануман (五つ尾 )#REBEL☆gadget☆ #REBELУдаленный пользовательсарасватиУдаленный пользовательцерераorion1Удаленный пользовательеретикkengokitsyneУдаленный пользовательУдаленный пользователь

Цукиеми, (仲裁人) GeRR_Ti, ⛩Инари Тенко Кюген. (狐 帝)> V фон Фокс⛩כְּרֻבִים #REBEL sheriff и 12 отреагировали на эту запись.
Цукиеми, (仲裁人) GeRR_Ti⛩Инари Тенко Кюген. (狐 帝)> V фон Фокс⛩כְּרֻבִים #REBEL sheriffRENХануман (五つ尾 )#REBEL☆gadget☆ #REBELУдаленный пользовательсарасватиУдаленный пользовательцерераorion1еретикkengokitsyneУдаленный пользовательУдаленный пользователь

Дівчинка з колосками. Печерськ.

Цукиеми, (仲裁人) GeRR_Ti⛩Инари Тенко Кюген. (狐 帝)> V фон Фокс⛩כְּרֻבִים #REBEL sheriffRENХануман (五つ尾 )#REBEL☆gadget☆ #REBELУдаленный пользовательсарасватиУдаленный пользовательцерераorion1Удаленный пользовательеретикkengokitsyneУдаленный пользовательУдаленный пользователь

Хтось питав як виглядає той магазин де я купую випічку чи напої...

Цукиеми, (仲裁人) GeRR_Ti⛩Инари Тенко Кюген. (狐 帝)> V фон Фокс⛩כְּרֻבִים #REBEL sheriffRENХануман (五つ尾 )#REBEL☆gadget☆ #REBELсарасватиУдаленный пользовательцерераorion1Удаленный пользовательеретикkengokitsyneУдаленный пользовательУдаленный пользовательУдаленный пользователь

Пузата Хата на Контрактовій.

Раніше це був універмаг.

Цукиеми, (仲裁人) GeRR_Ti, ⛩Инари Тенко Кюген. (狐 帝)> V фон Фокс⛩כְּרֻבִים #REBEL sheriff и 12 отреагировали на эту запись.
Цукиеми, (仲裁人) GeRR_Ti⛩Инари Тенко Кюген. (狐 帝)> V фон Фокс⛩כְּרֻבִים #REBEL sheriffRENХануман (五つ尾 )#REBEL☆gadget☆ #REBELсарасватиУдаленный пользовательцерераorion1Удаленный пользовательеретикkengokitsyneУдаленный пользовательУдаленный пользователь

Девочка с колосками вышла очень красивой)

Хотя я подозреваю, что это в честь какого-нибудь голода или других массовых жертв. Жалко, про памятники я читаю очень мало.

Цукиеми, (仲裁人) GeRR_Ti, ⛩Инари Тенко Кюген. (狐 帝)> V фон Фокс⛩כְּרֻבִים #REBEL sheriff и 4 отреагировали на эту запись.
Цукиеми, (仲裁人) GeRR_Ti⛩Инари Тенко Кюген. (狐 帝)> V фон Фокс⛩כְּרֻבִים #REBEL sheriffУдаленный пользовательеретикkengokitsyneУдаленный пользователь

Голодомор 33-го

Цитата: Alice от 06.06.2019, 18:39

Девочка с колосками вышла очень красивой)

Хотя я подозреваю, что это в честь какого-нибудь голода или других массовых жертв. Жалко, про памятники я читаю очень мало.

Цукиеми, (仲裁人) GeRR_Ti, ⛩Инари Тенко Кюген. (狐 帝)> V фон Фокс⛩כְּרֻבִים #REBEL sheriff и 7 отреагировали на эту запись.
Цукиеми, (仲裁人) GeRR_Ti⛩Инари Тенко Кюген. (狐 帝)> V фон Фокс⛩כְּרֻבִים #REBEL sheriff☆gadget☆ #REBELсарасватиУдаленный пользовательУдаленный пользовательеретикkengokitsyneУдаленный пользователь

Остання барикада. Кафе на Майдані Незалежності.

Цукиеми, (仲裁人) GeRR_Ti, ⛩Инари Тенко Кюген. (狐 帝)> V фон Фокс⛩כְּרֻבִים #REBEL sheriff и 11 отреагировали на эту запись.
Цукиеми, (仲裁人) GeRR_Ti⛩Инари Тенко Кюген. (狐 帝)> V фон Фокс⛩כְּרֻבִים #REBEL sheriffХануман (五つ尾 )#REBEL☆gadget☆ #REBELсарасватиУдаленный пользовательцерераorion1Удаленный пользовательеретикkengokitsyneУдаленный пользовательУдаленный пользователь

Цю парочку ви знаєте?

Цукиеми, (仲裁人) GeRR_Ti⛩Инари Тенко Кюген. (狐 帝)> V фон Фокс⛩כְּרֻבִים #REBEL sheriffХануман (五つ尾 )#REBEL☆gadget☆ #REBEL★Дэни☆сарасватиУдаленный пользовательцерераorion1Удаленный пользовательеретикkengokitsyneУдаленный пользовательУдаленный пользователь

Андріївський узвіз. Сова.

Цукиеми, (仲裁人) GeRR_Ti, ⛩Инари Тенко Кюген. (狐 帝)> V фон Фокс⛩כְּרֻבִים #REBEL sheriff и 11 отреагировали на эту запись.
Цукиеми, (仲裁人) GeRR_Ti⛩Инари Тенко Кюген. (狐 帝)> V фон Фокс⛩כְּרֻבִים #REBEL sheriffХануман (五つ尾 )#REBEL☆gadget☆ #REBELсарасватиУдаленный пользовательцерераorion1Удаленный пользовательеретикkengokitsyneУдаленный пользовательУдаленный пользователь

Цукиеми, (仲裁人) GeRR_Ti, ⛩Инари Тенко Кюген. (狐 帝)> V фон Фокс⛩כְּרֻבִים #REBEL sheriff и 9 отреагировали на эту запись.
Цукиеми, (仲裁人) GeRR_Ti⛩Инари Тенко Кюген. (狐 帝)> V фон Фокс⛩כְּרֻבִים #REBEL sheriffХануман (五つ尾 )#REBEL☆gadget☆ #REBELсарасватиУдаленный пользовательцерераorion1Удаленный пользовательеретикkengokitsyne

Аскольдова могила.

Поділ вигляд з арки.

Страница 1 из 15Далее
Back to top button