Навигация Форума
Вы должны войти, чтобы создавать сообщения и темы.

З Україною в серці

Слава Україні!
Героям слава!
НазадСтраница 14 из 14

✧ 𝙽𝚒𝚔𝚊 ✧, 𝙻𝚞𝚝𝚒𝚎𝚗 и 4 отреагировали на эту запись.
✧ 𝙽𝚒𝚔𝚊 ✧𝙻𝚞𝚝𝚒𝚎𝚗лингли ##ваш дід дораті///[legolas's wife]thats hot ur notСахарный (с)краб

✧ 𝙽𝚒𝚔𝚊 ✧, 𝙻𝚞𝚝𝚒𝚎𝚗 и 5 отреагировали на эту запись.
✧ 𝙽𝚒𝚔𝚊 ✧𝙻𝚞𝚝𝚒𝚎𝚗лингли ##маґураваш дід дораті///[legolas's wife]thats hot ur notСахарный (с)краб

Я взагалі не художник, але спробувала намалювати щось красиве

Це Україна і Крим)

лингли ##, Удаленный пользователь и 5 отреагировали на эту запись.
лингли ##Удаленный пользовательмаґураваш дід дораті///[legolas's wife]thats hot ur notСахарный (с)крабМона Лизочка

я русская, всю жизнь прожила в Питере, но я за Украину

#нетвойне! #за_мир

✧ 𝙽𝚒𝚔𝚊 ✧, 𝙻𝚞𝚝𝚒𝚎𝚗 и 6 отреагировали на эту запись.
✧ 𝙽𝚒𝚔𝚊 ✧𝙻𝚞𝚝𝚒𝚎𝚗лингли ##Удаленный пользовательмаґураваш дід дораті///[legolas's wife]thats hot ur notСахарный (с)краб

Зі святом, любі друзі ❤️🇺🇦

✧ 𝙽𝚒𝚔𝚊 ✧, 𝙻𝚞𝚝𝚒𝚎𝚗 и 6 отреагировали на эту запись.
✧ 𝙽𝚒𝚔𝚊 ✧𝙻𝚞𝚝𝚒𝚎𝚗лингли ##Удаленный пользовательваш дід дораті///[legolas's wife]thats hot ur notСахарный (с)крабМона Лизочка

привітик, мої любі!

я вирішила воскреснути з пеплу, аби привітати вас зі святом - звільнення Херсона. залишились Нова Каховка, Запоріжжя, Харків, Донбасс з Луганськом та Крим. і ми знову станемо цілими, єєє!

кому який сік?) 

✧ 𝙽𝚒𝚔𝚊 ✧𝙻𝚞𝚝𝚒𝚎𝚗Удаленный пользовательмаґураthats hot ur notСахарный (с)краб
Цитата: омномном, кукурудза! 💙💛 от 11.11.2022, 20:16

привітик, мої любі!

я вирішила воскреснути з пеплу, аби привітати вас зі святом - звільнення Херсона. залишились Нова Каховка, Запоріжжя, Харків, Донбасс з Луганськом та Крим. і ми знову станемо цілими, єєє!

кому який сік?) 

Привіт, Дорати! Ой, я так рада цій новині, чесно!

Мені яблучний сік)))

✧ 𝙽𝚒𝚔𝚊 ✧, маґура и 4 отреагировали на эту запись.
✧ 𝙽𝚒𝚔𝚊 ✧маґураваш дід дораті///[legolas's wife]thats hot ur notСахарный (с)крабМона Лизочка

привітик, мої любі!

кому який сік?) 

Так-так, це важливий день. Всім нам xepсонських кавунів 🍉

Залишилося ще багато роботи, але ми обов'язково переможемо. Вірте, підтримуйте та допомагайте ЗСУ 💪🏻

𝙻𝚞𝚝𝚒𝚎𝚗, ваш дід дораті///[legolas's wife] и 3 отреагировали на эту запись.
𝙻𝚞𝚝𝚒𝚎𝚗ваш дід дораті///[legolas's wife]thats hot ur notСахарный (с)крабМона Лизочка

привітик, мої любі!

кому який сік?) 

В мене тільки ввімкнули світло, я цю новину бачила ще в коледжі і дуже хотіла сюди це написати )

Я дуже рада, і тут дуже цікава ситуація, мама сьогодні їздила в офіс по роботі, в неї не було зв'язку, оскільки гроші на телефоні закінчилися, а Світла не було вдома і зранку, і потім в самому офісі, отже, вона весь день була без інтернету, і не знала про Х.ерсон. Коли приїхала - я їй сказала, що його звільнили, і ці очі потрібно було просто бачити)) зараз дивимося всі відео про це, майже плачемо від щастя. 

Зсу справжні молодці, і це видно, що нам допомагає Бог 💙💛 

Я вважаю що після цього обов'язково буде капітуляція рашистів і Донбас одразу повернемо. І потім Крим обов'язково) 

𝙻𝚞𝚝𝚒𝚎𝚗, маґура и 3 отреагировали на эту запись.
𝙻𝚞𝚝𝚒𝚎𝚗маґураваш дід дораті///[legolas's wife]thats hot ur notСахарный (с)краб

в общем, я нарисовал

Больше маркеров не было, так что волосы розовые, не бейте

И если не трудно, оцените

𝙻𝚞𝚝𝚒𝚎𝚗, лингли ## и 5 отреагировали на эту запись.
𝙻𝚞𝚝𝚒𝚎𝚗лингли ##Удаленный пользовательмаґураваш дід дораті///[legolas's wife]thats hot ur notСахарный (с)краб

✧ 𝙽𝚒𝚔𝚊 ✧, 𝙻𝚞𝚝𝚒𝚎𝚗 и 5 отреагировали на эту запись.
✧ 𝙽𝚒𝚔𝚊 ✧𝙻𝚞𝚝𝚒𝚎𝚗лингли ##ваш дід дораті///[legolas's wife]thats hot ur notСахарный (с)крабМона Лизочка
Цитата: Ферзевая Пешка от 11.11.2022, 21:48

в общем, я нарисовал

Больше маркеров не было, так что волосы розовые, не бейте

И если не трудно, оцените

непогано, дуже непогано!)

респект за елемент українського традиційного одягу - віночок. дівчина схожа зовнішністю на славянку, вираз її обличчя дуже схожий на Україну в артах.

а ще мені дуже приємно, коли люди, які не з України, все одно малюють та пишуть тута щось позитивне та підбадрююче.) дякую вам за це!

@peshka

✧ 𝙽𝚒𝚔𝚊 ✧, 𝙻𝚞𝚝𝚒𝚎𝚗 и 3 отреагировали на эту запись.
✧ 𝙽𝚒𝚔𝚊 ✧𝙻𝚞𝚝𝚒𝚎𝚗thats hot ur notСахарный (с)крабМона Лизочка

✧ 𝙽𝚒𝚔𝚊 ✧𝙻𝚞𝚝𝚒𝚎𝚗лингли ##ваш дід дораті///[legolas's wife]thats hot ur notСахарный (с)краб

✧ 𝙽𝚒𝚔𝚊 ✧, 𝙻𝚞𝚝𝚒𝚎𝚗 и 2 отреагировали на эту запись.
✧ 𝙽𝚒𝚔𝚊 ✧𝙻𝚞𝚝𝚒𝚎𝚗лингли ##Сахарный (с)краб

✧ 𝙽𝚒𝚔𝚊 ✧, 𝙻𝚞𝚝𝚒𝚎𝚗 и 3 отреагировали на эту запись.
✧ 𝙽𝚒𝚔𝚊 ✧𝙻𝚞𝚝𝚒𝚎𝚗лингли ##Сахарный (с)краб𝐸𝓋𝑒𝓁𝓎𝓃.

Це - дуже крутий сайт, який допомагає вдосконалити знання нашої рідної солов'їної мови. І ні, це не реклама, просто я сама часто туди заглядаю, тому що це і корисно, і цікаво.

https:🇺🇦//ukr-mova.in.ua/

✧ 𝙽𝚒𝚔𝚊 ✧ и 𝙻𝚞𝚝𝚒𝚎𝚗 отреагировали на эту запись.
✧ 𝙽𝚒𝚔𝚊 ✧𝙻𝚞𝚝𝚒𝚎𝚗

тиждень зі стабільним світлом проходить добре

𝙻𝚞𝚝𝚒𝚎𝚗, маґура и Сахарный (с)краб отреагировали на эту запись.
𝙻𝚞𝚝𝚒𝚎𝚗маґураСахарный (с)краб

24.02.2022...

Цей ранок почався не з кави, а від слів "почалась війна". Цей день залишиться в моїй пам'яті до кінця життя. В цей день для моєї рідної Луганщини відбулася ескалація війни, яка на той момент тривала вже вісім років.

Вже дев'ять...

У нас були безсонні ночі, ми постійно читали новини, ми плакали, боялися, хвилювалися... Але ми не зламалися і не здалися, тому що ми — це Україна! Весь світ дізнався про нашу країну, про сильних, відважних та сміливих українців.

А сьогодні стоїмо рівно один рік. І досі знаємо: за кожне завтра треба битися!

І ми будемо битися, і ми обов'язково переможемо! Слава Україні!

𝙻𝚞𝚝𝚒𝚎𝚗, Удаленный пользователь и Risen 3 отреагировали на эту запись.
𝙻𝚞𝚝𝚒𝚎𝚗Удаленный пользовательRisen 3

9 березня 1814 року народився Тарас Григорович Шевченко – видатний український поет, прозаїк, етнограф, мислитель та художник.

𝙻𝚞𝚝𝚒𝚎𝚗, Сахарный (с)краб и соль гудьманн отреагировали на эту запись.
𝙻𝚞𝚝𝚒𝚎𝚗Сахарный (с)крабсоль гудьманн
НазадСтраница 14 из 14
Back to top button