Навигация Форума
Вы должны войти, чтобы создавать сообщения и темы.

Це моє місто.

НазадСтраница 10 из 15Далее

Назва пісні української співачки Онуки.

Це моє місто лине

Це моє місто, де безліч протиріч
Це моє місто, що лиш за хвилини
Народжує ранок, лине одразу в ніч
(Я тобі даю, я тобі даю)
В ритмі зі мною пульсує
Раптом гальмує і хвилує тим
Інколи місто за мною сумує
Спокій дарує, бо тут є мій дім
---
В темі я буду показувати міські пейзажі мого міста. Хто хоче - може показувати пейзажі свого.
-------------
Вважайте, що це - віртуальна екскурсія.

О, Onuka) У меня есть подруга, которая фанатеет от творчества Наты Смайлик

Цукиеми, (仲裁人) GeRR_Ti, ⛩Инари Тенко Кюген. (狐 帝)> V фон Фокс⛩כְּרֻבִים #REBEL sheriff и 11 отреагировали на эту запись.
Цукиеми, (仲裁人) GeRR_Ti⛩Инари Тенко Кюген. (狐 帝)> V фон Фокс⛩כְּרֻבִים #REBEL sheriffХануман (五つ尾 )#REBELБрама キツネ☆gadget☆ #REBELФобосУдаленный пользовательlestiУдаленный пользовательbahamutеретикkengokitsyneУдаленный пользователь
Цитата: Речушка キツネ от 16.08.2019, 15:49

Назва пісні української співачки Онуки.

Це моє місто лине

Це моє місто, де безліч протиріч
Це моє місто, що лиш за хвилини
Народжує ранок, лине одразу в ніч
(Я тобі даю, я тобі даю)
В ритмі зі мною пульсує
Раптом гальмує і хвилує тим
Інколи місто за мною сумує
Спокій дарує, бо тут є мій дім
---
В темі я буду показувати міські пейзажі мого міста. Хто хоче - може показувати пейзажі свого.
-------------
Вважайте, що це - віртуальна екскурсія.

О, Onuka) У меня есть подруга, которая фанатеет от творчества Наты Смайлик

Цукиеми, (仲裁人) GeRR_Ti, ⛩Инари Тенко Кюген. (狐 帝)> V фон Фокс⛩כְּרֻבִים #REBEL sheriff и 11 отреагировали на эту запись.
Цукиеми, (仲裁人) GeRR_Ti⛩Инари Тенко Кюген. (狐 帝)> V фон Фокс⛩כְּרֻבִים #REBEL sheriffХануман (五つ尾 )#REBELБрама キツネ☆gadget☆ #REBELФобосУдаленный пользовательlestiУдаленный пользовательцерераbahamutеретикkengokitsyne

Сьогодні міг би виповнитися 51 рік "простому чуваку", який увійшов в історію української музики - Андрію Кузьменку.

Група "Скрябін".

Цукиеми, (仲裁人) GeRR_Ti⛩Инари Тенко Кюген. (狐 帝)> V фон Фокс⛩כְּרֻבִים #REBEL sheriffХануман (五つ尾 )#REBELБрама キツネ☆gadget☆ #REBELФобосУдаленный пользовательlestiУдаленный пользовательцерераbahamutеретикkengokitsyne

Цукиеми, (仲裁人) GeRR_Ti, ⛩Инари Тенко Кюген. (狐 帝)> V фон Фокс⛩כְּרֻבִים #REBEL sheriff и 13 отреагировали на эту запись.
Цукиеми, (仲裁人) GeRR_Ti⛩Инари Тенко Кюген. (狐 帝)> V фон Фокс⛩כְּרֻבִים #REBEL sheriffХануман (五つ尾 )#REBELБрама キツネ☆gadget☆ #REBELФобосУдаленный пользовательlestiУдаленный пользовательцерераbahamutеретикkengokitsyneУдаленный пользовательУдаленный пользователь

Цукиеми, (仲裁人) GeRR_Ti, ⛩Инари Тенко Кюген. (狐 帝)> V фон Фокс⛩כְּרֻבִים #REBEL sheriff и 13 отреагировали на эту запись.
Цукиеми, (仲裁人) GeRR_Ti⛩Инари Тенко Кюген. (狐 帝)> V фон Фокс⛩כְּרֻבִים #REBEL sheriffХануман (五つ尾 )#REBELБрама キツネ☆gadget☆ #REBELФобосУдаленный пользовательlestiУдаленный пользовательцерераbahamutеретикkengokitsyneУдаленный пользовательУдаленный пользователь

Цукиеми, (仲裁人) GeRR_Ti, ⛩Инари Тенко Кюген. (狐 帝)> V фон Фокс⛩כְּרֻבִים #REBEL sheriff и 12 отреагировали на эту запись.
Цукиеми, (仲裁人) GeRR_Ti⛩Инари Тенко Кюген. (狐 帝)> V фон Фокс⛩כְּרֻבִים #REBEL sheriffХануман (五つ尾 )#REBELБрама キツネ☆gadget☆ #REBELФобосУдаленный пользовательlestiУдаленный пользовательцерераbahamutеретикkengokitsyneУдаленный пользователь

«Погибли, держась за руки»: влюбленные из Киева сгорели на пожаре в  отеле «Токио Стар»

Удаленный пользователь, церера и kengokitsyne отреагировали на эту запись.
Удаленный пользовательцерераkengokitsyne

З днем Прапора.

Цукиеми, (仲裁人) GeRR_Ti, ⛩Инари Тенко Кюген. (狐 帝)> V фон Фокс⛩כְּרֻבִים #REBEL sheriff и 12 отреагировали на эту запись.
Цукиеми, (仲裁人) GeRR_Ti⛩Инари Тенко Кюген. (狐 帝)> V фон Фокс⛩כְּרֻבִים #REBEL sheriffХануман (五つ尾 )#REBELБрама キツネ☆gadget☆ #REBELФобосУдаленный пользовательlestiУдаленный пользовательцерераbahamutеретикkengokitsyneУдаленный пользователь

Скоро моє місто одягнеться в золоті шати.

Цукиеми, (仲裁人) GeRR_Ti⛩Инари Тенко Кюген. (狐 帝)> V фон Фокс⛩כְּרֻבִים #REBEL sheriffМелисса✨Хануман (五つ尾 )#REBELБрама キツネ☆gadget☆ #REBELФобосУдаленный пользовательlestiУдаленный пользовательцерераbahamutеретикkengokitsyneУдаленный пользователь

Цукиеми, (仲裁人) GeRR_Ti⛩Инари Тенко Кюген. (狐 帝)> V фон Фокс⛩כְּרֻבִים #REBEL sheriffМелисса✨Хануман (五つ尾 )#REBELБрама キツネ☆gadget☆ #REBELФобосУдаленный пользовательlestiУдаленный пользовательцерераbahamutеретикkengokitsyneУдаленный пользователь

⛩Инари Тенко Кюген. (狐 帝)> V фон Фокс⛩כְּרֻבִים #REBEL sheriff, Хануман (五つ尾 )#REBEL и 11 отреагировали на эту запись.
⛩Инари Тенко Кюген. (狐 帝)> V фон Фокс⛩כְּרֻבִים #REBEL sheriffХануман (五つ尾 )#REBELБрама キツネ☆gadget☆ #REBELФобосУдаленный пользовательlestiУдаленный пользовательцерераbahamutеретикkengokitsyneУдаленный пользователь

День народження Андріївського узвозу.

Заходи розтягнуться на всі вихідні 7-8 вересня.

⛩Инари Тенко Кюген. (狐 帝)> V фон Фокс⛩כְּרֻבִים #REBEL sheriff, Хануман (五つ尾 )#REBEL и 11 отреагировали на эту запись.
⛩Инари Тенко Кюген. (狐 帝)> V фон Фокс⛩כְּרֻבִים #REBEL sheriffХануман (五つ尾 )#REBELБрама キツネ☆gadget☆ #REBELФобосУдаленный пользовательlestiУдаленный пользовательцерераbahamutеретикkengokitsyneУдаленный пользователь

Газета "Факты" опять фейкометством страдает... Будто покрасили родину-мать в розовый. Они хоть в окно выглядывают?

Хануман (五つ尾 )#REBEL, Брама キツネ и 9 отреагировали на эту запись.
Хануман (五つ尾 )#REBELБрама キツネ☆gadget☆ #REBELФобосУдаленный пользовательlestiУдаленный пользовательцерераbahamutеретикkengokitsyne

Сьогодні та завтра - день народження однієї вулиці.

Хануман (五つ尾 )#REBEL, Брама キツネ и 10 отреагировали на эту запись.
Хануман (五つ尾 )#REBELБрама キツネ☆gadget☆ #REBELФобосУдаленный пользовательlestiУдаленный пользовательцерераbahamutеретикkengokitsyneУдаленный пользователь
НазадСтраница 10 из 15Далее
Back to top button