З Україною в серці

Цитата: 𝙻𝚞𝚝𝚒𝚎𝚗 от 28.05.2022, 13:54Цитата: Бенюша от 28.05.2022, 13:47Цитата: Ukraine || Ми за Україну будем воювати от 24.05.2022, 22:30Вітаю, друзі!
Сьогодні буде невеличке опитування:
~🌻 Як війна вплинула на ваше життя?
~🌻 Як ви бачите себе після нашої перемоги? Що зміниться, а що буде як завжди?
~🌻 Кажуть, що "друг пізнається в біді", чи у вас була така ситуація під час війни?
Друзі, вітаю! Я сама з Австрії, все життя говорила російською – мама з Києва, вона теж усе життя розмовляє російською. Зараз не можу, говорити російською просто гидко. Життя змінилося – я тепер усіма вулицями ходжу з блакитною та жовтою стрічками, тому іноді мене голосно обзивають "фашисткою"... Батьківщина моєї бабусі-Одеси під обстрілами. Київ мучать військові тривоги. Це все пробачити неможливо.
🌻 Як ви бачите себе після нашої перемоги? Що зміниться, а що буде як завжди? Після нашої перемоги одразу поїду до України, до Києва. Щоб привітати улюблені місця... Звичайно, до росіян тепер ставитися насторожено, і носитиму стрічки і після перемоги – мені це важливо.
На жаль, деякі росіяни вважають, що в Україні фашисти, але я так не вважаю. Зате є і ті, хто зі мною солідарні, і таких не мало) Ти не думай, що в Росії все за війну.
сподіваюся, що все буде добре, удачі💕💕💕
@benjuscha
Цитата: Бенюша от 28.05.2022, 13:47Цитата: Ukraine || Ми за Україну будем воювати от 24.05.2022, 22:30Вітаю, друзі!
~🌻 Кажуть, що "друг пізнається в біді", чи у вас була така ситуація під час війни?
Друзі, вітаю! Я сама з Австрії, все життя говорила російською – мама з Києва, вона теж усе життя розмовляє російською. Зараз не можу, говорити російською просто гидко. Життя змінилося – я тепер усіма вулицями ходжу з блакитною та жовтою стрічками, тому іноді мене голосно обзивають "фашисткою"... Батьківщина моєї бабусі-Одеси під обстрілами. Київ мучать військові тривоги. Це все пробачити неможливо.
🌻 Як ви бачите себе після нашої перемоги? Що зміниться, а що буде як завжди? Після нашої перемоги одразу поїду до України, до Києва. Щоб привітати улюблені місця... Звичайно, до росіян тепер ставитися насторожено, і носитиму стрічки і після перемоги – мені це важливо.
На жаль, деякі росіяни вважають, що в Україні фашисти, але я так не вважаю. Зате є і ті, хто зі мною солідарні, і таких не мало) Ти не думай, що в Росії все за війну.

Цитата: маґура от 28.05.2022, 14:10Цитата: Бенюша от 28.05.2022, 13:47Цитата: Ukraine || Ми за Україну будем воювати от 24.05.2022, 22:30Вітаю, друзі!
@benjuscha Дуже дякую за відповідь, мені було цікаво це читати)
Цитата: Бенюша от 28.05.2022, 13:47Цитата: Ukraine || Ми за Україну будем воювати от 24.05.2022, 22:30Вітаю, друзі!
@benjuscha Дуже дякую за відповідь, мені було цікаво це читати)

Цитата: маґура от 28.05.2022, 14:11Цитата: 🍀~Lutien~🍀 от 28.05.2022, 13:54Цитата: Бенюша от 28.05.2022, 13:47Цитата: Ukraine || Ми за Україну будем воювати от 24.05.2022, 22:30Вітаю, друзі!
@benjuscha
@green349823521022 Може не всі, але більшість, і це факт.
Цитата: 🍀~Lutien~🍀 от 28.05.2022, 13:54Цитата: Бенюша от 28.05.2022, 13:47Цитата: Ukraine || Ми за Україну будем воювати от 24.05.2022, 22:30Вітаю, друзі!

Цитата: 𝙻𝚞𝚝𝚒𝚎𝚗 от 28.05.2022, 17:03Цитата: Ukraine || Ми за Україну будем воювати от 28.05.2022, 14:11Цитата: 🍀~Lutien~🍀 от 28.05.2022, 13:54Цитата: Бенюша от 28.05.2022, 13:47Цитата: Ukraine || Ми за Україну будем воювати от 24.05.2022, 22:30Вітаю, друзі!
@benjuscha
Так, на жаль(((
Цитата: Ukraine || Ми за Україну будем воювати от 28.05.2022, 14:11Цитата: 🍀~Lutien~🍀 от 28.05.2022, 13:54Цитата: Бенюша от 28.05.2022, 13:47Цитата: Ukraine || Ми за Україну будем воювати от 24.05.2022, 22:30Вітаю, друзі!
Так, на жаль(((

Цитата: 𝙻𝚞𝚝𝚒𝚎𝚗 от 28.05.2022, 17:20Я, мабуть, теж відповім на ці питання, хоч я і не зовсім українка
~🌻 Як війна вплинула на ваше життя? По перше, це сором за свою країну, по друге майже повна втрата зв'язку зі своїми родичами і друзями, які зараз в Україні. По-третє, це страх. Звичайно, я живу в Росії, де не йдуть військові дії, але все таки страшно
~🌻 Як ви бачите себе після нашої перемоги? Що зміниться, а що буде як завжди? Я не знаю. У будь-якому випадку сподіваюся, що і з Україною і з Росією все буде добре
~🌻 Кажуть, що "друг пізнається в біді", чи у вас була така ситуація під час війни? Не зовсім відповідь на це питання, але все таки. Деякі мої знайомі за війну. І через це я з ними більше не спілкуюся. І ще. У мене в Україні подруга. У перші дні війни я її підтримувала, говорила, що я не за війну, але вона перервала зі мною зв'язок. Мені дуже шкода
Я, мабуть, теж відповім на ці питання, хоч я і не зовсім українка
~🌻 Як війна вплинула на ваше життя? По перше, це сором за свою країну, по друге майже повна втрата зв'язку зі своїми родичами і друзями, які зараз в Україні. По-третє, це страх. Звичайно, я живу в Росії, де не йдуть військові дії, але все таки страшно
~🌻 Як ви бачите себе після нашої перемоги? Що зміниться, а що буде як завжди? Я не знаю. У будь-якому випадку сподіваюся, що і з Україною і з Росією все буде добре
~🌻 Кажуть, що "друг пізнається в біді", чи у вас була така ситуація під час війни? Не зовсім відповідь на це питання, але все таки. Деякі мої знайомі за війну. І через це я з ними більше не спілкуюся. І ще. У мене в Україні подруга. У перші дні війни я її підтримувала, говорила, що я не за війну, але вона перервала зі мною зв'язок. Мені дуже шкода

Цитата: ✧ 𝙽𝚒𝚔𝚊 ✧ от 03.06.2022, 10:02Цитата: Ukraine || Ми за Україну будем воювати от 24.05.2022, 22:30Вітаю, друзі!
Я чекала ))
Охх, як сказати... В перші дні війни в мене був жахливий стан, я майже кожен день плакала і були дуже негативні думки. Потім якось почався наче відлік в моїй голові до моменту нашої перемоги, я чомусь була впевнена, що це буде вже десь в березні, або квітні. Мабуть це був відлік до моменту нашого повернення додому. :/ Бо ми були в місті бабусі і змінили там три місця проживання. Повернулися в саме її квартиру і тоді мені стало якось трішки спокійніше. Зараз я повернулася до себе додому і просто радію тому, що я вдома. Я взагалі настроююсь на ще більш позитивний лад, бачу новини про те, що ми досить багато територій вже відбиваємо, і впевненість, що ми переможемо вже влітку, зросла дуже сильно
Отже, мій позитив та оптимізм навіть тут мені дуже сильно допоміг
Я стану насправді щасливою, буде впевненість у безпеці (особливо коли повністю зміниться влада країни-агрессора), буду святкувати кожен день 😅)) Взагалі це справді буде дуже важливий день, адже я відчуваю, що ця війна - вирішальна для всього людства взагалі ... От є таке почуття, що зараз, на наших очах, стається щось дуже і дуже важливе, і саме тому наша перемога дуже важлива, важливіша за все
Так, в перший день війни багато людей із сайту почали писати мені в особисті повідомлення,запитувати, як я, чи я в безпеці, чи все зі мною добре, і в багатьох випадках це були навіть люди із росії, і я просто плакала, коли були новини про те, що там будуть мітинги, коли були статуси із підтримкою саме від тих людей, і справді мені і зараз дуже неприємно читати про те, що зовсім всі росіяни тупі і їм потрібно померти, я одразу згадую всіх хто писав мені слова підтримки і особливо подругу, Раму... Раніше ми про політику взагалі не говорили і я навіть не знала, що вона все розуміє. Тобто зараз я можу їй надіслати абсолютно будь-яку новину про війну, сказати яка їх влада ненормальна і що я готова власноруч , скажімо, ПоЗбАвИтИсЯ (🔫) від кожного російського окупанта і вона все розуміє і завжди підтримує.
Також була людина, з якою в мене взагалі складні відносини, ми переставали розмовляти, потім якось знов розмовляли, потім ось знову, але дуже і дуже рідко, і вона казала мені що їй пофіг на цю 'недо-війну' і просто питає, як я. Ну і після таких слів я їй написала одне повідомлення, після якого не відповідала їй більше. Планую після нашої перемоги написати їй таке повідомлення, від якого вона лусне 🤣
Але, чесно, мені було на неї пофіг, тому я і послати її також могла
Цитата: Ukraine || Ми за Україну будем воювати от 24.05.2022, 22:30Вітаю, друзі!
Я чекала ))
Охх, як сказати... В перші дні війни в мене був жахливий стан, я майже кожен день плакала і були дуже негативні думки. Потім якось почався наче відлік в моїй голові до моменту нашої перемоги, я чомусь була впевнена, що це буде вже десь в березні, або квітні. Мабуть це був відлік до моменту нашого повернення додому. :/ Бо ми були в місті бабусі і змінили там три місця проживання. Повернулися в саме її квартиру і тоді мені стало якось трішки спокійніше. Зараз я повернулася до себе додому і просто радію тому, що я вдома. Я взагалі настроююсь на ще більш позитивний лад, бачу новини про те, що ми досить багато територій вже відбиваємо, і впевненість, що ми переможемо вже влітку, зросла дуже сильно
Отже, мій позитив та оптимізм навіть тут мені дуже сильно допоміг
Я стану насправді щасливою, буде впевненість у безпеці (особливо коли повністю зміниться влада країни-агрессора), буду святкувати кожен день 😅)) Взагалі це справді буде дуже важливий день, адже я відчуваю, що ця війна - вирішальна для всього людства взагалі ... От є таке почуття, що зараз, на наших очах, стається щось дуже і дуже важливе, і саме тому наша перемога дуже важлива, важливіша за все
Так, в перший день війни багато людей із сайту почали писати мені в особисті повідомлення,запитувати, як я, чи я в безпеці, чи все зі мною добре, і в багатьох випадках це були навіть люди із росії, і я просто плакала, коли були новини про те, що там будуть мітинги, коли були статуси із підтримкою саме від тих людей, і справді мені і зараз дуже неприємно читати про те, що зовсім всі росіяни тупі і їм потрібно померти, я одразу згадую всіх хто писав мені слова підтримки і особливо подругу, Раму... Раніше ми про політику взагалі не говорили і я навіть не знала, що вона все розуміє. Тобто зараз я можу їй надіслати абсолютно будь-яку новину про війну, сказати яка їх влада ненормальна і що я готова власноруч , скажімо, ПоЗбАвИтИсЯ (🔫) від кожного російського окупанта і вона все розуміє і завжди підтримує.
Також була людина, з якою в мене взагалі складні відносини, ми переставали розмовляти, потім якось знов розмовляли, потім ось знову, але дуже і дуже рідко, і вона казала мені що їй пофіг на цю 'недо-війну' і просто питає, як я. Ну і після таких слів я їй написала одне повідомлення, після якого не відповідала їй більше. Планую після нашої перемоги написати їй таке повідомлення, від якого вона лусне 🤣
Але, чесно, мені було на неї пофіг, тому я і послати її також могла

Цитата: маґура от 03.06.2022, 12:57@veronica4 Дуже дякую за відповідь
@veronica4 Дуже дякую за відповідь

Цитата: ~ cloud ~ от 03.06.2022, 13:27Привіт, шановні Українські Трикісти!
Я теж з України, хоч ви й знаєте це...
Я живу у Баштанці, Миколаївській області. У нас точилися бої 1 березня.
Я дуже хочу миру, добра, й ласки.
Я сподіваюся, у вас все добре, і буде добре, нехай Російські війскові обходять вас стороною.
І хай в моїй країні - Україні все буде Україна!
Я дуже люблю свою країну і бережу її всім сердцем.
Привіт, шановні Українські Трикісти!
Я теж з України, хоч ви й знаєте це...
Я живу у Баштанці, Миколаївській області. У нас точилися бої 1 березня.
Я дуже хочу миру, добра, й ласки.
Я сподіваюся, у вас все добре, і буде добре, нехай Російські війскові обходять вас стороною.
І хай в моїй країні - Україні все буде Україна!
Я дуже люблю свою країну і бережу її всім сердцем.

Цитата: ~ cloud ~ от 03.06.2022, 13:44Цитата: Ukraine || Ми за Україну будем воювати от 24.05.2022, 22:30Вітаю, друзі!
Вітаю!
Добре.
1. Ооооо! Як сказати... Моя мама з данетська, говорить Російською мовою, і я теж. Але я зрозуміла, що Росія нам зовсім не друг. Тепер у тата у машині стоїть прапор України. Я дуже засмучена через Росію, і ми її ніколи не пробачимо. Особливо Путіна, і ті хто кажуть, що ми обстрілюємо самі себе. Щоправда, друзі? Але бувають звичайно і добрі Росіяни...
2. Дуже багато всього. Ми зблизилися, все відбудували, набагато краще, ніж колись, у нас будуть розважальні центри для дітей, кафешки, ресторани, і багато чого ще.
3. Ні, не була.
Цитата: Ukraine || Ми за Україну будем воювати от 24.05.2022, 22:30Вітаю, друзі!
Вітаю!
Добре.
1. Ооооо! Як сказати... Моя мама з данетська, говорить Російською мовою, і я теж. Але я зрозуміла, що Росія нам зовсім не друг. Тепер у тата у машині стоїть прапор України. Я дуже засмучена через Росію, і ми її ніколи не пробачимо. Особливо Путіна, і ті хто кажуть, що ми обстрілюємо самі себе. Щоправда, друзі? Але бувають звичайно і добрі Росіяни...
2. Дуже багато всього. Ми зблизилися, все відбудували, набагато краще, ніж колись, у нас будуть розважальні центри для дітей, кафешки, ресторани, і багато чого ще.
3. Ні, не була.

Цитата: ~ cloud ~ от 03.06.2022, 13:58Батьківщина моя - Україна,
Красива така, як синьоока дівчина.
Сильна вона, як воїн той мужній,
Вистоїть все, і війну бездушну.Багато віків так за свободу,
За мир, і за спокій на нашій землі,
Душу свою отдає у негоду,
Щоби ми не жили, як там, у далі.Маленькая дівчина сльозами вмивається,
Побита, вся в ранах, кров проливається.
І свічка в руках моїх згорає до тла,
За Україну, щоб не велося тут зла.Загояться рани, але лишаться шрами,
Не тільки на тілі, а й на душі.
Синьо-жовта країна - моя Батьківщина,
І за неї боротимусь, доки жива.
Моя улюблена країна,
Оспівана в віршах, книгах, піснях,
Квітуча, рідна, мила, Україна,
Тебе я бачу у чарівних снах.Хай мирна буде кожна мить,
Розквітнеш, збагатієш ти з роками.
А стяг на небі гордо майорить,
Пшениці й неба кольорами.Вплітають у вінки колосся,
Маки, волошки, польові квіти.
Стрічки яскраві у дівчат в волоссі -
Це символи є цноти та краси.Вишиванки, не бренди модні,
Мова дзвенить як солов'їний спів,
Багата на таланти народні,
Ти любиш своїх доньок та синів.Тепле молоко, свіжа паляниця,
У господині кожній завжди на столі,
Шмат сала, смачна вода з криниці,
Фрукти, овочі з городу на селі.Улюблена та рідна, Україна,
Квітуча моя, мила, Батьківщина,
Тебе я бачу у чарівних снах.
Батьківщина моя - Україна,
Красива така, як синьоока дівчина.
Сильна вона, як воїн той мужній,
Вистоїть все, і війну бездушну.
Багато віків так за свободу,
За мир, і за спокій на нашій землі,
Душу свою отдає у негоду,
Щоби ми не жили, як там, у далі.
Маленькая дівчина сльозами вмивається,
Побита, вся в ранах, кров проливається.
І свічка в руках моїх згорає до тла,
За Україну, щоб не велося тут зла.
Загояться рани, але лишаться шрами,
Не тільки на тілі, а й на душі.
Синьо-жовта країна - моя Батьківщина,
І за неї боротимусь, доки жива.
Моя улюблена країна,
Квітуча, рідна, мила, Україна,
Хай мирна буде кожна мить,
Розквітнеш, збагатієш ти з роками.
А стяг на небі гордо майорить,
Пшениці й неба кольорами.
Вплітають у вінки колосся,
Маки, волошки, польові квіти.
Стрічки яскраві у дівчат в волоссі -
Це символи є цноти та краси.
Вишиванки, не бренди модні,
Мова дзвенить як солов'їний спів,
Багата на таланти народні,
Ти любиш своїх доньок та синів.
Тепле молоко, свіжа паляниця,
У господині кожній завжди на столі,
Шмат сала, смачна вода з криниці,
Фрукти, овочі з городу на селі.
Улюблена та рідна, Україна,
Квітуча моя, мила, Батьківщина,

Цитата: Удаленный пользователь от 03.06.2022, 14:56Всім привіт, вибачте, що влазжу))
Всім привіт, вибачте, що влазжу))

Цитата: Удаленный пользователь от 03.06.2022, 14:57Цікавий форум, обов'язково буду тут писати. \ ще й тому, що у мене багато родичів українців.
Цікавий форум, обов'язково буду тут писати. \ ще й тому, що у мене багато родичів українців.

Цитата: маґура от 04.06.2022, 00:33@elizabet243 Дякую за відповідь!
@453az Звісно ти можеш тут писати, ми тільки за)
@elizabet243 Дякую за відповідь!
@453az Звісно ти можеш тут писати, ми тільки за)
Цитата: I believe in rinrui supremacy!! от 04.06.2022, 00:53~🌻 Як війна вплинула на ваше життя?
* Погано у фінансовому плані. Робочих місць надто мало, усі вони в першу чергу надаються переселенцям, майже ніде працювати (є один варіант, але я надто молода и це досить ризикована опція(). Мені трішки повезло, я с перших днів війни сиділа у себе в місті и завжди було все відносно тихо (але ракети sometimes прилітали, сирени були).
* Зміни будуть дуже сильними. Наша нація і так не хотіла повторення війни, а після цього 3,14здєца тим паче. Опісля війни країна буде довго відходити, але ми будемо мати краще життя, аніж раніше.
* Ні, але я трохи прих...єла, коли побачила свастони на дупах деяких юзерів цього сайту і не тільки, і зрозуміла, що мати з ними справа не треба.
Миру вам, українці! (иииии я забула укрмову0)(
* Погано у фінансовому плані. Робочих місць надто мало, усі вони в першу чергу надаються переселенцям, майже ніде працювати (є один варіант, але я надто молода и це досить ризикована опція(). Мені трішки повезло, я с перших днів війни сиділа у себе в місті и завжди було все відносно тихо (але ракети sometimes прилітали, сирени були).
* Зміни будуть дуже сильними. Наша нація і так не хотіла повторення війни, а після цього 3,14здєца тим паче. Опісля війни країна буде довго відходити, але ми будемо мати краще життя, аніж раніше.
* Ні, але я трохи прих...єла, коли побачила свастони на дупах деяких юзерів цього сайту і не тільки, і зрозуміла, що мати з ними справа не треба.
Миру вам, українці! (иииии я забула укрмову0)(

Цитата: маґура от 11.06.2022, 19:00Привіт, друзі!
Сьогодні попрошу вас написати кілька ваших улюблених українських пісень, буде дуже цікаво дізнатися.
Спеціально для вас зробила невеликий український плейлист. Сподіваюся, що вам сподобається.)
[spoiler title="Плейлист"]~Kalush - Додому (feat. Skofka);
~Kalush Orchestra - Stefania;
~Скрябін - Старі фотографії, Мам;
~Олександр Пономарьов - Я люблю тільки тебе;
~Христина Соловій - Хто, як не ти?, Тримай;
~Океан Ельзи - Обійми;
~Макс Барських - Буде весна;[/spoiler]
Привіт, друзі!
Сьогодні попрошу вас написати кілька ваших улюблених українських пісень, буде дуже цікаво дізнатися.
Спеціально для вас зробила невеликий український плейлист. Сподіваюся, що вам сподобається.)
~Kalush Orchestra - Stefania;
~Скрябін - Старі фотографії, Мам;
~Олександр Пономарьов - Я люблю тільки тебе;
~Христина Соловій - Хто, як не ти?, Тримай;
~Океан Ельзи - Обійми;
~Макс Барських - Буде весна;

Цитата: ☺︎︎☻︎♥︎#РозаВолчицаЭллисДракониха#♥︎☻︎☺︎︎ от 18.06.2022, 20:53О, можна я тут з вами посиджу? Зазвичай, я не була активна на форумах, у різних спільнотах і всьому такому, але ця тема для мене (і, гадаю, не тільки для мене) дуже важлива. Все ж таки, ми повинні триматися разом. Разом ми сильні! Ну… сумніваюся щодо того, що на цьому сайті ми щось сильно таке велике зробимо, але нашу віру в Україну це підтримає.)) Можливою, навідь буду тут активною, але не знаю.
Слава Україні! Ми переможемо!
О, можна я тут з вами посиджу? Зазвичай, я не була активна на форумах, у різних спільнотах і всьому такому, але ця тема для мене (і, гадаю, не тільки для мене) дуже важлива. Все ж таки, ми повинні триматися разом. Разом ми сильні! Ну… сумніваюся щодо того, що на цьому сайті ми щось сильно таке велике зробимо, але нашу віру в Україну це підтримає.)) Можливою, навідь буду тут активною, але не знаю.
Слава Україні! Ми переможемо!